Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Dop och tidigt midsommarfirande

I lördags var det dags för mig att sjunga på dop för brors guddotter Palma. Det gick jättebra och blev ett fint dop. Efter dopet var det dags för tidigt midsommarfirande hos pappa och Maria. Vidar fick hänga hos dem under dopet eftersom Mattis och Wilton blev hemma pga Wiltons ögoninflammation, så direkt när jag var klar så åkte jag dit. Vi åt underbar mat och fika, satt och pratade, lekte lekar och hade en jättetrevlig eftermiddag/kväll.
Kl. 20 var det dags för Melissa Horn i parken och Evis och jag bestämde för länge sedan att bara hon och jag skulle gå på det, så det gjorde vi. Det var en så fin kväll och hon har ju så mycket fina låtar. Vi hann även åka lite karuseller och äta poppis och remmar innan vi promenerade hemåt. Vi tog en sväng förbi båtplatsen där vi satt och pratade och tittade på solnedgången. Världens mysigaste kväll med världens bästa sis.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar