Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Egentid idag

Wilton vaknade inatt och var så sjukt varm, lillhjärtat. Han hade svårt att komma till ro och somna om, så vi låg och gosade i någon timme innan vi till slut somnade igen. Redan förra veckan så planerade svärmor att få ha Wilton på sin lediga dag idag. Som tur var så vaknade han mycket piggare imorse, så det kändes ändå som att han lika gärna kunde få ta det lugnt hos sin farmor som här hemma. Så nu har de precis hämtat honom och jag fick order att inte göra någonting annat än att ta det lugnt och ligga vid teven hela dagen och bara tänka på mig själv. Mina städplaner rykte, men det kanske inte är så dumt ändå.
Det känns så tomt när jag inte har min goa lilla kille hos mig, men jag vet att det är bra både för mig och för lilleman att vara ifrån varandra lite och längta. Men jag tillhör nog den där delen som allra helst har honom vid mig varje liten sekund. Han ger mig så otroligt mycket! Idag ska jag dock försöka att njuta av lite egentid. Han kommer trots allt hem redan i eftermiddag.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer