Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Egentid med grabbarna

Idag gick lämningen så bra med Wilton. Han frågade efter som favorit-fröken och så fort han fick syn på henne så sprang han dit och började leka. Där stod jag och ba ”jaha, ja men då går vi då..? Haha. Jag blev så glad, det känns som att han kommer in i allt mer och mer för varje dag han är där och det är så skönt. Vidar och jag drog till Valbo och körde en heldag där. Vi bockade av en hel del grejer och hade en grym dag bara jag och lilleman. Jag njuter så mycket när jag ibland får ha dem bara en i taget. När vi var klara i Valbo så åkte vi till stan och storhandlade innan det var dags att hämta hem storebror. Då var det dags för egentid med min stora kille. Vidar var så trött så han somnade när vi kom hem och då frågade jag vad Wilton ville göra. Svaret blev baka, så vi gjorde helt magiska cookies med vit choklad och macadamianötter. Har någon testat de på Subway? Det var exakt lika som dem. Världens godaste kakor helt klart.

Ikväll kom mamma hit. Vi har ätit mat och barnen har gått bananas här hemma med henne. Men just nu håller hon på och lägger grabbarna, så jag tänkte passa på att hoppa in i duschen.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer

Elsa
,

Vilken fin skjorta/jacka? Vart har du köpt den?🤩

_amandanilsson
_amandanilsson,

Visst är den fin😍

Den är från shein. Tar lång tid att få hem saker därifrån, men jag har ändå varit nöjd ☺️

nouw.com/_amandanilsson