Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

♡ ♡ ♡

Idag känner jag en så oerhört stor tacksamhet över att jag har min älskade lille son och att just jag får vara hans mamma. Att jag får möjligheten att få följa ett barn från första parkett. Det går verkligen inte att beskriva kärleken jag känner till honom, han har helt klart plockat fram känslor i mig som jag aldrig någonsin har känt tidigare. Bandet vi har är helt magiskt och jag njuter av varje liten sekund med honom. Jag känner en konstant oro över att något ska hända honom och att jag inte ska kunna vara där och skydda honom. Men jag antar att dessa känslor hör till föräldraskapet.
Jag har alltid drömt om att få bli mamma, men jag har aldrig tagit det för givet. Jag är så oerhört ledsen över att vissa av olika anledningar inte får möjligheten att uppleva ett barn. Det är så fruktansvärt att vissa inte kan bli föräldrar, men även att vissa mister sina barn. Jag hamnade på ett instagramkonto imorse där en mamma mist sin son. Själv satt jag med min sovandes son i famnen och tårarna började rinna på mina kinder. Livet är så orättvist och jag lider med alla som går igenom det fruktansvärda. Det gör så ont i mig!
Idag ska jag därför bara sitta och titta på Wilton när han sover, jag ska krama om honom massor, jag ska busa och leka med honom, vi ska gosa och jag ska berätta för honom hur mycket han betyder för mig och hur otroligt älskad han är. Allt annat lägger jag åt sidan idag.

Jag vill verkligen att Wilton ska få den bästa möjliga uppväxten, men framförallt så ska jag göra mitt yttersta för att han ska känna hur älskad han är.
Jag har alltid med mig orden Astrid Lindgren sagt: ”Ge barnen kärlek, mera kärlek och ännu mera kärlek, så kommer folkvettet av sig själv.” Det är så jag är uppväxt och det är så jag ska göra!


Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer

Moa
,
Du är världens bästa mamma Amanda! Wilton kan inte ha det bättre!<3
_amandanilsson
_amandanilsson,
Vad gullig du är Moa, tack!!!❤️
nouw.com/_amandanilsson