Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Fynd x 2

Idag när jag åkte från jobbet kände jag att jag var tvungen att komma ut en sväng, eller i själva verket så har Wilton frågat tusentals gånger om inte jag kan hämta dem med crossarna i vagnen så att han och Vidar kan få köra hem från förskolan någon dag. Resten av veckan utlovar regn, så jag kände att det passade perfekt idag. Så hem och hämta vagn och crossar och sedan promenera till förskolan. Grabbarna blev helt överlyckliga när jag kom och vi hade världens mysigaste promenad. Till vår stora lycka så hittade vi de första smultronen på ett av våra smultronställen. Jisses så gott de där första små bären smakar.

Halvvägs hem insåg jag att jag tappat en AirPod och för er som inte känner mig så kan jag ju säga att de är en av mina absolut viktigaste tillhörigheter. Telefonen och airpodsen är alltid med mig. Tror helt ärligt att jag har använt dem varje dag sedan jag fick dem av Josefin och Dan julen 2021. Ni ba, ja men man kan ju köpa nya. Men helt ärligt så finns det inget som är så värdelöst som att lägga pengar på något som man liksom redan ”har”. Vi fortsatte i alla fall hem för det var inte läge att vända och börja leta med två förskole-trötta barn. Så vi gick hem och åt middag. Wilton var så trött så han somnade på bordet och det var inte igår, haha. När vi tittade på Bolibompa så kom Mattis på den briljanta idén att man man kan se i en app vart ens Apple-produkter är ifall man tappat något, så där fick han upp på kartan vart den fanns när jag tappade den. Jag flög in i bilen och åkte bort och började leta. En underbar själ hade alltså hittat den och lagt den på ett elskåp. Älskar ärliga människor, tack! Nu kan jag somna gott inatt, med mina AirPods där de hör hemma, haha.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar