Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Shoppingdag

I onsdags var vi lediga och passade då på att åka en sväng till Valbo. Vi fick även med oss mamma.
Vi hade en jättemysig dag (trots att våra barn som sagt är inne i en period som är lite smått påfrestande, haha). De är lite överallt och ingenstans om ni fattar. Det var så roligt när vi var inne på Ikea och de kände att de ville leka lite. Vi gick därför bort till barnavdelning så de fick greja lite. Även där var de lite småkaos, men jag dog lite när jag ena sekunden kände att, djur jag tappar det snart. Och andra sekunden kommer bort till sängen och inser att de åtminstone tagit av sig skorna innan de kröp ner i sängarna, haha.
Jag hade lovat grabbarna att de själva skulle få välja en egen present som de skulle få köpa till Mattis fyller nästa vecka. Wilton hittade en grej nästan på en gång och blev så nöjd med den. Vidar däremot gick runt och funderade och jag frågade efter ett tag vad han ville ge varpå han säger ”äh, vi kör på en blomma”. Vidar, du är en stjärna.
Vi fick sedan mat hos mamma när vi kom hem och sedan tog jag en kvällspromenad med Josefin i lurarna. Perfekt avslut på en jättebra dag.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar