Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Home again with my boys

Igår efter frukosten hämtade jag upp mina efterlängtade grabbar på Marias jobb. De fick hänga lite med henne så att jag inte skulle behöva stressa hem på morgonen, så snällt.
Vi åkte hem och körde mys och pysseldag och tog ikapp lite tid ifrån varandra. Det var så härlig sommardag igår, så vi bara njöt. När Mattis kom hem åt vi först middag och sedan gick vi ner till vattnet och badade. Eller ja, badade och badade. Det var bara Mattis som fixade att doppa sig i de 15 graderna som var. Burr.
När grabbarna hade somnat så jobbade Mattis lite och under tiden så började jag packa. Imorgon är nämligen tanken att vi ska åka till Småland för att fira midsommar. Sedan åker de flesta hem på söndag medan grabbarna och jag stannar ytterligare några dagar. Nu håller vi därför alla tummar vi kan och bara hoppas innerligt på att grabbarna hinner bli helt friska så att vi kan åka. Hoppas hoppas hoppas!

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar