Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Birthday, byebye, work, home sweet home

Vi startade dagen med att gratta Felicia då hon fyllde år igår. Så tacksam över att brors hittade just henne. Bästa Felicia!
Utöver det så var gårdagen (som alltid när man säger hejdå till Josefin) då inte en favoritdag. Grabbarnas humör sa ifrån (det gjorde det egentligen redan i lördags) och de var totalt orkeslösa och inte ett enda ord jag sa gick liksom in. Nej fy tusan. Vi har gjort saker sedan jag klev på semester fredagen v. 24, så jag förstår att orken till slut bara säger ifrån. För trots att det bara varit roliga saker så känner man ju till och med själv att man bara behöver bromsa lite och då får man ju förstå barnen. Så istället för att äta frukost med hela ligan igårmorse så sa vi istället hejdå (det är alltid tuffast att säga hejdå till älskade sis när man liksom inte vet när man ses nästa gång, nej fy! Önskar så att vi kunde få ha henne nära jämt!) direkt på morgonen och sedan åkte vi hemåt för en lugn dag bara vi. Det vände ganska snabbt då jag blev tvungen att åka in och jobba, men mina grabbar kunde i alla fall få lite paus hemma.
Efter några timmar på jobbet så åkte jag raka vägen hem till mina älsklingar. Vi åt middag, grejade lite ute och sedan somnade grabbarna strax efter 18. Då plockade vi iordning och städade av lite hemma och sedan slängde vi oss i soffan framför en film. Vi såg Hustle och den var faktiskt riktigt bra. Så tips.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar