Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

En dag i Furuviksparken

Efter lite frukost i fredags, så åkte vi hem till hela ligan som stod startklar för en dag i parken. Vi kikade runt ett tag och sedan gick vi mot karusellerna. Eftersom vi bor så pass nära parken så blir det ju lätt att man går in lite nu och då någon timme och därför blir det ju att man ibland kollar djuren, ibland badar, ibland bara köper en glass. Ja ni fattar. Vi har inte låtit barnen åka karuseller tidigare utan de har liksom varit supernöjda med att bara titta på, men idag var det dags att få testa. Wilton och Belle är lite försiktiga av sig så många karuseller blev väldigt spännande och ville gärna hålla handen, gohjärtan. Lily och Vidar däremot har inte någon spärr alls och körde på och satt och gapskrattade vad de än åkte. Så roligt att de liksom är så olika.

Efter massvis med åk, lite ankfiske och lunch gick vi bort mot badet. Jag är jordens badkruka men till och med jag badade. Vi avslutade med lite glass och fika innan vi promenerade hemåt igen. Detta kan ha varit vår sista dag i parken för i år och i så fall så avslutades det på topp med världens bästa sällskap.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer