Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

En dag i parken

Först och främst, nouw lever sitt egna liv så det går ej att redigera vissa inlägg, vissa inlägg blir dubbla och ja, det blir bara inte som det ska.
Idag har vi varit i parken från 11.30-16. Innan det hann vi med en sväng till stan för att köpa mer trall, det tar liksom aldrig slut. När vi kom hem i alla fall så promenerade vi till parken. Vi tittade på Pelle Svanslös för första gången och jag kan säga att det var verkligen inte sista gången. Innan denna sommar är över så kommer vi kunna allt utantill tror jag, den var så mysig. Vid 13 mötte vi upp några från mitt jobb för rundvandring följt av hamburge-grillning. Efter det promenerade vi hemåt igen och då hejade vi på mamma, mormor och morfar innan vi grejade lite med altanen.
Ikväll har grabbarna badat och sedan har vi lekt kurragömma tills barnen nästan somnade ståendes. Då tog jag en kvällspromenad med först Evis och sedan Jopplas i lurarna.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar