Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

En dag i världsklass

Denna helg behövdes verkligen. Jag har knappt använt telefonen någonting och jisses så skönt och viktigt det är att lägga undan telefonen ibland.

I fredags så fort vi vaknade åkte vi till Östhammar för en dag med bästa ligan. Vi hade helt ärligt mysigaste dagen på så länge. Vi lekte ute, tog en promenad och bara njöt av en helt underbar höstdag med vårt favoritgäng. De har även byggt en lekstuga till tjejerna så därför hade vi plätt-invignings-lunch också. Ni kan ju gissa om barnen tyckte det var spännande. Mot eftermiddagen när det var dags att åka hem, så tog vi med oss Lily. Det var ett gäng taggade barn i bilen påväg hem, sleepover och fredagsmys väntade och som de hade längtat efter detta. Mattis hade tacos redo när vi kom hem och efter det blev det bad och sedan pyjamasparty i soffan. De somnade gott tillsammans i vår säng och sov sedan hela natten. Älskade älskade ungar säger jag bara!

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer