Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

En extra ledig dag bara sådär

När det är planeringsdag på förskolan, ja då har man mysdag hemma. Min hals har fortsatt strula lite så vi körde ännu en dag på hemmaplan. Till grabbarnas stora lycka så fick de äntligen krama om en rejält efterlängtad mormor som suttit i karantän till igår. Hon tog dessutom med dem på en promenad så de fick komma ut lite medan jag fick vila en timme, win win. Sedan byggde vi duplo tills det var dags för lunch och vila. Wilton sover ju typ aldrig middag längre, men han kan oftast somna om man liksom går och lägger sig tillsammans allihopa eller om det varit extra full fart eller liknande. Dock får man oftast sota för det vid läggning då den kan dra ut på tiden lite, men vissa dagar är det liksom värt det och så var det idag. När vi vaknade var det pysseldags. Jag hade (äntligen, för som jag har pratat om att göra detta länge!) gjort iordning en trolldeg som vi grejade med ett bra tag. De gjorde så mycket fina saker som vi sedan ska måla. Tips till er alla med barn, det blev verkligen succé här hemma.

Wilton och Vidar fick en elcykel (eller ja cross som grabbarna säger) av Evis, Johan och tjejerna i julklapp. När vi var i USA så sa Wilton en gång ”mamma, jag längtar efter min cross” så den blev minst sagt succé. Lyckan i grabbarnas ögon var total! Vi har dock liksom inte riktigt vågat låta Wilton köra den i snön, vi har bara tänkt att vi kommer paja den. Men Johan gjorde det väldigt klart i helgen att Wilton såklart ska börja åka. Den ska användas, nu direkt. Världens bästa Johan, så fint att du fixade denna till killarna!
Wilton imponerade extremt på oss redan första gången han körde den. Mattis höll i honom några gånger, men sedan drog han iväg. Nu kör han runt på hela gården och vägen intill oss som om han inte gjort annat.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar