Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

En grym lördag med family

Idag har jag inte haft tid att ens knäppa kort märkte jag när jag nu skulle blogga. Två bilder är vad jag har fått ihop, men jag antar att det är ett bra tecken.
Efter frukosten imorse så packade vi väskorna och åkte mot badhuset. Vi var där flera timmar och grabbarna levde livet. Vi lekte pirater och så åkte de rutschkana om och om igen och skrattade högt så det ekade i hela badhuset. Jag smälte sönder när de varje gång plaskade ner i vattnet skrattandes tillsammans, väntade in varandra och gick sedan hand i hand upp för att åka igen. ”Visst är det kul Vidar?”, ”Mamma, jag förklarar för Vidar att man bara får åka när lampan är grön”… Älskade ungar, ni är så fina med varandra och ni gör mig stolt varje dag! Efter massa bad, lunch och ännu mera bad tackade vi för oss och åkte och köpte lördagsgodis. Sedan körde vi mys hemma resten av eftermiddagen och kvällen.
När grabbarna hade somnat lyckade vi till det med en varsin semla. Jisses vad jag ska äta semlor i år, det är så galet gott!

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar