Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

En ledig sommardag

Imorse hade killarna och jag världens härligaste morgon. Vi låg kvar i sängen ett bra tag och efter ett tag sa Wilton ”jag tycker att det är skönt med en lugn morgon”, lilla hjärtat. Ja han är inte mycket för att stressa han inte, gohjärtat. Efter frukosten åkte vi mot stan där Lena mötte upp oss för att hänga med grabbarna medan vi var på banken. När vi var klara där åkte vi och handlade inför morgondagens kalas och sedan vidare till Marias jobb. Vi hade en så härlig eftermiddag där. Vi grillade hamburgare och satt ute och njöt av finvädret. Kan knappt förstå att vi ska få lyxen att ha detta väder hela helgen. Wilton och jag drog iväg en sväng för hans 3-års besök på BVC. Allt gick strålande och han var så galet duktig. Nu har även han fått allergimedicin som vi hoppas ska hjälpa. Vi håller tummarna för det.
Nu nattar Mattis grabbarna och jag ska baka det sista inför kalaset. En ledig och frisk (eller vågar man ens säga det?) helg, som jag ska njuta!!!

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer