Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

En lördag helt i min smak

Vilken skön morgon vi har haft här hemma idag. Vi åt frukost och lekte och när klockan var strax innan nio hade vi redan varit vakna i fyra timmar så då gick vi och la oss igen. Vi alla somnade och det är väl det bästa med att killarna vaknar så pass tidigt. Att det liksom känns helt okej att faktiskt sova lite själv också mitt på dagen (eller ja morgonen).

Vi hade egentligen härliga planer för dagen, men det ställdes tyvärr in. Pappa ringde dock och frågade om vi var hemma så han kom på besök. Så mysigt! Vi åt lunch och så hade han köpt med sig semlor och vi hade bakat chokladbollar som vi fikade på. När pappa åkte hemåt igen så gav vi oss ut på en utflykt på sjön. Vi hade med oss lite varm choklad och jisses så gott det smakade i kylan. När vi kom hem igen så åt vi middag och sedan har vi lekt i lekrummet resten av kvällen. Ja jag älskar lediga helger med min fina familj.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer