Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

En lördag helt i min smak

Imorse började vi dagen med en mysig helgfrukost, ja jag bara älskar att få sitta hela familjen tillsammans och njuta av god en frukost. Sedan gosade vi ner oss i vår säng och kollade på Grinchen. När det var dags för grabbarna att sova så åkte jag och uträttade lite ärenden. Väl hemma igen var det bara att få i oss lite lunch och sedan åka till grabbarnas kusiner för ett (Corona-anpassat) kalas. Vi blev uppdelade på olika tider under dagen och så var vi utomhus. Vi fick jättegott fika och barnen fick sig ett kalas, trots att det inte blev som vanligt.

Vi hann bara hem så kom Evis, Johan, Hugo och tjejerna också. Vi åt middag och hade en helt underbar kväll. Barnen lekte verkligen så fint och vi kunde sitta i lugn och ro och bara prata (det händer ju faktiskt inte allt för ofta numera). Barnen åt lördagsgotta och kollade lite på film, men så fort godsakerna var slut förflyttade de sig till lekrummet igen. Världens bästa ungar, det är ni det!

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer