Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

En oerhört efterlängtad semester

Igår var det äntligen dags för Mattias att gå på en efterlängtad semester. Vi har minst sagt haft ett otroligt händelserikt och fullspäckat år. Jag är så oerhört stolt över oss och tycker verkligen att vi förtjänar fyra lediga veckor tillsammans hela familjen.

Under det senaste året har vi byggt ut/rustat och samtidigt rattat två småbarn. De har varit med oss i allt vi har gjort varje dag och vi har endast haft barnvakt 2 gånger sedan Vidar föddes för snart 11 månader sedan. I och med Corona så har det inte varit det lättaste att ta hjälp med barnvakt och så, men det har helt klart gått över förväntan. Vi har även bockat av Mattias första år som egen företagare (AN Håltagning) och om du bara visste hur stolt jag är över dig Mattias och det du/ni har presterat under detta år! Du får hela tiden beröm om hur du genomför ditt arbete, hur du engagerar dig till 100% i dina uppgifter och jag förstår detta helt. Du är så lojal, driven och samtidigt så omtänksam. Ja du är grym! Medan Mattias har krigat på med företaget så har jag under tiden haft mina älskade grabbar hemma på heltid och samtidigt fått ta en stor del här hemma. Men vi är verkligen världens bästa team! Innan vi drog igång både rusten och företaget så pratade vi igenom detta många gånger då vi såklart förstod att det kanske inte var den bästa timingen då vi samtidigt har två småbarn. Men vi var väldigt eniga om att köra och tog då i hand på att vi skulle klara detta, tillsammans. Ja jag kan inte säga annat än att jag är så stolt och världens lyckligaste som har just er, mina tre grabbar. Som jag älskar er!

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer