Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

En perfekt eftermiddag/kväll

Idag blev det jobb hela förmiddagen och när jag jobbat klart var det bara att åka hem och byta om för att sedan åka till pappa och Maria. De bjöd på magisk mat som alltid, alltså grillat, det är de bara bäst på och så hade de fixat fina sommarpresenter till barnen och massa vattenballonger och grejer. Vi har haft en helt perfekt eftermiddag/kväll och vi avslutade den med en promenad till en lekplats. Supermorfar plockade fram cykelvagnen (tänk att vi också åkte runt i den när vi var små…) och skjutsade hela barnligan.
Jag får ofta lyckorus i hela kroppen när jag ser min älskade grabb-trio och liksom inser att de är mina, min familj. Även när jag ser barnen tillsammans med alla sina mor- och far föräldrar, ja då kommer lyckoruset. Alltså det är så fint! Tack för att ni alltid finns där för oss alla.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer