Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

En underbar dag

Idag släppte vi av papsen i stan för bortamatch i Stockholm och så åkte vi vidare till farmor och farfar. Vi blev där hela dagen så vi hann med lite allt möjligt, bl.a. en tur i skogen. Vi plockade massa lingon så jag ska kunna göra sylt och gelé och så plockade vi lite svamp. Wilton hängde med i bärselen och så hann han med en liten eftermiddagsvila på den mjuka mossan. Att få sova på mjuk mossa under bar himmel måste ju vara helt underbart. Det tyckte han nog också för han sov ett bra tag innan det vara dags att hänga med och plocka bär igen. Jag älskar att Wilton verkar tycka att det är lika härligt att vara i skogen som jag. Det är en av mina absoluta favoritplatser, jag njuter så mycket av att få vara ute i naturen.

Innan vi åkte hemåt igen så var vi och hälsade på pappa och Maria ett tag också. Där blev jag bjuden på middag i deras mysiga uterum. Åh denna dag har varit så härlig.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer