Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Ett dygn i storstaden

I måndags jobbade jag exakt hela dagen. Vid 19 kom mamma och hämtade upp mig på jobbet och så åkte vi hem till oss och åt middag och kollade på Sommar med Ernst. En så mysig kväll och exakt vad jag behövde efter över 12 timmars jobb.
I tisdags efter jobbet åkte jag raka vägen till Stockholm och fick äntligen krama om mina små älsklingar igen. Vi åt middag och sedan gjorde vi oss redo för att åka och kvällsbada. Vår planer ändrades dock snabbt när Wilton halkade till på asfalten påväg till bilen och flög rakt bak och flög i backen. När brors skulle lyfta upp honom så såg jag att han hade svimmat av och var helt borta. Jag ryckte till mig honom i fullständig panik och skakade och skrek på honom och till slut så vaknade han till. Alltså fy tusan vad vidrigt det var! Panik! Ja han är då en liten otursfågel min älskade Wilton, men han är också världens duktigaste kille. Vi tänkte först att vi kunde hålla koll på honom hemma, men beslöt oss efter ett tag att åka till närakuten då det stod på 1177 att man alltid ska kolla upp barn som svimmat av, oavsett om det varit för någon sekund eller längre. Vi fick träffa en läkare typ på en gång och han skickade en remiss till Sachsska (SÖS barnklinik) där vi också fick komma in på en gång. Lilleman charmade varenda liten människa vi träffade genom att briljera sjukbesöket. De behövde inte ens förklara vad de skulle göra, utan han bara hakade på och visste exakt vad som skulle göras. Läkaren var i chock och hennes ord var ”du är min absoluta favoritpatient, aldrig tidigare har ett barn varit så smidigt att undersöka”. Wilton vände sig innan han gick och sa ”tack och hej” och då smälte hon ännu mer. Ja jag kunde inte vara annat än stolt över min lille grabb. Älskade älskade barn. Han hade som vi trott åkt på en hjärnskakning, men vi fick åka hem efter midnatt då han suttit under observation de kritiska timmarna och sedan undersökts av läkaren. Då hämtade brors upp oss och vi somnade samma sekund som vi la oss.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer