Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Fångad av en stormvind

Inatt hade vi två killar som var vakna lite i omgångar. Så jag tackade mig själv lite extra imorse för att jag gick och la mig innan 22 igår. Vi lämnade Wilton på förskolan och för första gången hittills så blev han inte det minsta ledsen när jag gick. Åh vad jag blev glad över det. När Vidar och jag kom hem så var det dags för lillemans förmiddagsvila. Det slutade med att vi båda vaknade upp 2 (!) timmar senare. Så härligt. Vi åt lunch och hann leka ett tag innan vi promenerade bort till förskolan och hämtade en kille med toppenhumör. Jag fick en bamsekram och sedan gick vi till lekplatsen för att äta lite mellis och leka lite. Vi hann dock knappt äta upp vår frukt innan vi alla var som isbitar. Det blåste så otroligt kallt, så vi fick gå hem och leka hemma istället.

Vi brukar för det mesta lägga en varsin busunge på kvällarna. Men ikväll fixade jag ett bad till Mattis och så tog jag med mig båda killarna till vår säng och la dem där istället. Jag kände hur både Wilton och Vidar kröp så nära mig de kunde, vi läste en bok och sedan somnade de tätt intill mig. Alltså det kan inte finnas något mysigare än att få ha sina älskade små pyjamaspojkar, liggandes på varsin arm och höra hur de andas lugnt och tryggt. Jag låg kvar lite extra länge och bara kände hur tacksam jag är över allt jag har. Jag är avis på mig själv ikväll. Tack livet säger jag bara.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer