Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Fars dag

Tack min älskade Mattis för att du är världens bästa och mest kärleksfulla pappa till våra älskade diamanter och tack för att du för snart 12 år sedan valde att dela ditt liv med mig. Att du gav mig våra barn, det finaste jag har. Det kommer jag vara evigt tacksam för. Jag bara älskar oss!

Imorse väckte vi pappan i huset med paket och täckning från grabbarna. Vi åt helgfrukost vilket för vår del består av nybakt bröd och varm choklad. Sedan körde vi bio i sovrummet följt av lek, promenad och vila för grabbarna. Wilton har åkt på någon förkylning igen, så vi fick hoppa firande med de övriga papporna just idag. Men grattis älskade papi på fars dag igen, är så tacksam som har dig!

Vi lagade jättegod middag och hade en mysig kväll tills det var dags för Wilton och Vidar att sova. Då förflyttade vi oss in till sovrummet och började kolla på Estonia. Alltså vad fruktansvärt det är... Så intressant att se, men samtidigt så frustrerande och sorgligt.


Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer