Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Fars-dag

Grattis älskling på fars dag!

Tack min älskade Mattis för att du är världens bästa pappa till våra barn. Tack för att du är deras stora trygghet. Tack för att just du är våra grabbars största förebild.

Den dagen du blev pappa så växte du ännu mer i mina ögon och kärleken till dig blev allt starkare. Det finns inget finare för mig, än att se dig med våra barn. Det må vara tufft att vara förälder många gånger, men att göra det tillsammans med dig gör det helt klart enklare, roligare och helt underbart. Vi är världens bästa team och jag är innerligt tacksam över att jag får dela livet med dig och våra barn. Tack för att du valde mig och tack för att du fortfarande gör det.

Vi älskar dig oändligt!Och till dig pappa. Grattis bästa bästa du på fars dag!

Från dag ett har du funnits där som den stora trygghet du är. Du är facit på hur en pappa ska vara. Än idag ringer du mig och mina syskon varje dag och jag är så tacksam för det. Det säger allt om dig. Tack för att just du är min pappa och dessutom morfar till våra barn. Jag älskar dig papi!

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar