Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Fettisdag 

Idag har vi verkligen haft en mysig ledig dag. Att ta det lugnt på morgonen/tidig förmiddag är verkligen vår grej. Läsa bok, leka i lekrummet, greja lite, kolla lite tv... Efter dagens vilostund blev det lunch och så bockade vi av lite ärenden. Sedan var det dags att baka semlor för det är ju faktiskt fettisdag idag. Jag älskar att få en ”ursäkt” till att baka (och ja fika också för den delen) så det var väl självklart att vi skulle baka semlor idag. Grabbarna kommer alltid i ilfart med varsin stol dragandes mot köksbänken så fort jag plockar fram bakmaskinen. Och jag bara älskar att få bakhjälp av mina minibagare. Vi fick till de godaste semlor som jag någonsin bakat. Så otroligt saftiga och goda.

Till middag gjorde jag en rätt jag tänkt göra i evigheter, nämligen pad thai. Det är både min och Mattis absoluta favoriträtt (på delad förstaplats med röd curry/kokosmjölk) när vi är i Thailand. Det var i alla fall så enkelt att göra och det blev otroligt gott. Det var absolut inte samma sak som att njuta av den ur en take away låda på stranden, med en stekande sol på sig till ljudet av vågor (åh jag vill åka till Thai nu!), men ja det var väldigt gott.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer