Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Fina fina Rostock

Aldrig trodde vi att vår hastiga reservplan med att skicka Vidar på förskola ett halvår tidigare än planerat, skulle bli så bra som det blev. Detta är till den största delen tack vare världens finaste förskolepedagoger. Så till er som bor i Gävle och ska söka förskola till era barn så vill jag varmt rekommendera Rostocks förskola. Vilka underbara människor!

Jag minns så väl dagen vi fick reda på att Vidar hade blivit tilldelad den platsen. Samma dag åkte jag dit med gråten i halsen och ”checkade läget”. En rätt tråkig bostadsinnegård var alltså lekplatsen mitt barn skulle tillbringa timmar på, en trött tegelstensbyggnad och nej, det var bara tungt att inget riktigt blev som vi hade tänkt och hoppats på. Inte heller första inskolningsdagen kändes sådär toppen. Men jisses vad jag ändrade inställning snabbt och oj vad de fina människorna fick oss att känna oss trygga. För att inte tala om hur fina de var mot Vidar som är det största av allt. Så varma, så hjärtliga. Tusen tack för allt avdelning Mållgan- vi kommer aldrig glömma er.

Till hösten är det alltså dags även för Vidar att börja på förskolan där Wilton går. Förskolan som ligger alltså i vårt område. Och det är äntligen tack och hej till att hämta/lämna på två förskolor.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer