Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Fjällen update

Åh vad vi har det bra. Det är verkligen så fint, mysigt och underbart på alla sätt och vis.

I måndags när vi kom fram blev det i princip bara packa upp och komma iordning i stugan, äta middag och sen sova. Båda barnen vaknade dock på natten och det blev bra mycket vaken tid så visst tusan var man lite seg när man vaknade. Det vände dock snabbt när jag fick se mina älskade små pojkar som låg tätt intill oss och sov, hand i hand. Alltså mitt hjärta gör såna volter av att se dem tillsammans, älskade små barn!

Efter lite frukost gav vi oss iväg på en cykeltur, följt av lite vandring till ett vattenfall. Vi var även en sväng bort till Vemdalsskalet och kikare lite (åh, det var så roligt att få komma tillbaka och nu under sommartid. Vi var där en gång varje år tillsammans med smålänningarna mf. när vi var små och jisses vad roligt man haft där!). När vi kom tillbaka till stugan igen blev det tacomiddag och sedan däckade killarna rätt snabbt. Då bastade vi och körde spelkväll med chips och tända ljus.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer