Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Förlänger helgen lite 

Så var det dags för ännu en ny vecka. Imorse var första gången jag lämnade Vidar på förskolan utan att han skrek och grät när vi sa hejdå. Han vinkade istället i fönstret så jag var alldeles chockad när jag gick därifrån. Det har då ta mig tusan inte varit kul att lämna lilleman när han skrikit och hållit mig krampaktigt så de får dra honom ur famnen på en. Älskade lilla Vidar! Så ja, det var en stor lättnad imorse och snälla låt det ha vänt nu!

Mattis nattar nu barnen och jag ska hoppa in i duschen. Jag tror vi förlänger helgen med lite tv mys och gotta i sängen ikväll. Ja det gör vi.

I helgen hade Evis med sig ett paket till mig. Jisses vad hon skämmer bort mig, det är helt otroligt! I paketet låg denna skönhet och jag kan säga att den kommer användas flitigt. Jag ääälskar det breda bandet.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer