Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Förskole-rookies

Imorse vaknade killarna vid 05.00. Detta resulterade i att vi för en gång skull faktiskt var i väldigt bra tid på morgonen och inte behövde stressa iväg till förskolan. Wilton är en kille som skulle kunna sitta vid frukostbordet i över en timme, så mornarna kan helt klart bli lite stressiga, haha. Jaja, vi kom som sagt fram i bra tid till förskolan och plingade på dörren. Förskole-rookies som vi är så hade vi bommat att det var planeringsdag idag, suck... Det var bara att ta med en sovandes Vidar i pulkan och en förskole-taggade Wilton tillbaka till bilen igen. Vi åkte och släppte av Vidar på sin förskola istället. Det var dags för stora killen att få göra premiär själv på förskolan idag.

Wilton och jag åkte och hälsade på pappa på jobbet och sedan vidare till Marias jobb. Wilton levde life som vanligt när han får åka dit och ”jobba”. Vid 11 åkte vi och hämtade upp en stolt, glad men samtidigt så trött liten kille. Det hade gått toppen så det var jätteroligt.

Efter lite lunch gick vi och la oss alla tre och sov i 2,5 timme. Vilket njut! Hela eftermiddagen och kvällen har vi haft lekrace här hemma. Grabbarna har varit så otroligt snälla med varandra och jag bara njuter när de leker så fint tillsammans. Det gulligaste jag vet är när de hoppar upp i soffan och sätter sig typ på varandra. De kan liksom sätta sig exakt var som helst i soffan och väljer 99% av gångerna att sätta sig precis intill varandra. Älskade barn, ni är definitionen av lycka för mig.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer