Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Första advent

Det blev ingen sovmorgon för vår del utan istället bjöd Vidar oss på en vaken natt. Därför körde vi filmmys i sängen imorse, för ingen av oss orkade egentligen gå upp. Efter filmen så åt vi tomtegröt till frukost och sedan kände vi för lite julpyssel och då blev det pepparkaksbak. Det började snöa under tiden vi bakade, så vi fick verkligen adventsfeeling. Medan grabbarna vilade middag så kollade vi på en julfilm och bara tog det lugnt ett tag.

Efter middagen så fick det bli ett till pyssel. Jag har velat göra en tavla med grabbarnas fotsteg hur länge som helst, men jag ville liksom vänta in så att Vidar kunde gå själv. Ikväll blev det ett perfekt tillfälle, så vi kladdade färg på fötterna och så fick de gå runt på pappret. Jag älskar resultatet och detta kommer helt klart bli min favorittavla här hemma! Nu måste vi bara fixa en tavla i lagom storlek och få upp den på väggen. Ja det hela slutade ju (som ni förstår) i färg överallt, men det får man ta. Vi hade svarta små söta fotsteg lite överallt på det vita köksgolvet också, men som tur var gick det bort lätt. Däremot fastnade färgen lite väl bra på barnens kroppar, så de ser ut som små zebror, haha.

Mattis lägger barnen just nu och så fort de har somnat så blir det soffläge för oss.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer