Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Fredag

Fredag igen, dagarna går så snabbt. Vi har en supermysig helg framför oss med julfirande med mamma och ligan imorgon och pappa och ligan på söndag. Imorgon blir vi hos oss så jag har grejat en hel del här hemma idag och förberett det vi kan. Grabbarna har lekt och lekt idag och jag bara njuter av att greja med mitt medan jag hör hur de leker så fint tillsammans. Vidar hakar ju liksom på allt Wilton gör och de lyckas kommunicera på sitt sätt så de förstår varandra.

Jag hämtade ut ett paket på posten idag som var från våra älskade smålänningar. Tusen tusen tack och jisses vad ni är saknade!!!

Nu ska vi fixa det sista, sen tror jag faktiskt vi ska försöka komma i säng tidigt ikväll. Det har vi sagt typ varje kväll de senaste veckorna, men tiden bara går och så hinner hon bli mycket ändå. Men ja, vi gör ett nytt försök ikväll.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer