Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Fredag

Igår hade vi en molnig dag, eller ja det var disigt och solen visade sig inte många gånger under dagen. Dessa dagar tror man att solen knappt tar något, men så är då inte fallet. För vi lyckades bränna oss lite båda två, det är helt sjukt vad stark solen är här. När vi hade duschat och slappat lite på rummet så gick vi ner till stranden och kollade på solnedgången. Efter det blev det pizza till middag (vi behövde en liten paus från thaimaten) och sedan kollade vi på Bron i sängen innan vi somnade.
Jag älskar lugnet man kommer in i här borta. Inga måsten och vi tillåter verkligen oss att vila och bara njuta. Det är verkligen helt underbart och just nu känner jag att jag skulle vilja vara kvar här för alltid. Eller ja i alla fall tills maj då vår lille bebis kommer till oss.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer