Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Fredagen är på topp

Idag var det dags för Vidars 1-års kontroll. Allt gick strålande. Min lilla dunderklump vägdes in på ca 12,1 kg och han fick sina sprutor med ett litet gnäll, sedan blev han glad igen.

Jag måste bara ägna en liten sekund till vår underbara Hanna på BVC Södertull. Hon är helt otrolig med barnen, de verkligen älskar henne. Dessutom får hon mig att känna mig som världens bästa mamma. Hon hyllar en till skyarna och man får så mycket energi av att vara där. Tack för att just du väljer att jobba med det du gör, du är GRYM!

Efter att vi hade lämnat Wilton på föris så tog Vidar och jag en promenad. Det var så varmt att det enda jag kunde tänka på var att jag ville åka till stranden. När vi kom hem igen så packade vi med oss lite lunch och cyklade till Harnäsbadet och där blev vi kvar tills det var dags att hämta hem Wilton igen. Det är så mysigt och så lyxigt att få ge Vidar all min tid och uppmärksamhet när Wilton är på föris. Man ser även på honom hur han njuter av att få full uppmärksamhet för några timmar. Påväg hem från föris cyklade vi förbi campingen och för att fira in helgen med en glass. Vidar somnade så fort vi kom hem igen, så då körde vi maxad egentid bara Wilton och jag. Vi låg på en filt och läste böcker, la pussel, åt mellanmål och bara myste och pratade. Ja jag tror barnen njuter lika mycket som jag av att få egen mamma-son-tid ibland.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer