Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

FRedagsfeelingen är på topp

Vi började dagen med att ta en liten promenad bort till fåren för att säga godmorgon till dem. När vi kom hem igen så blev vi kvar ute och fixade lite i trädgården. Alltså jag bara älskar att få vara ute och greja på gården tillsammans med barnen. Det blev pannkaksrester till lunch och jordgubbar med mjölk till mellanmål. På eftermiddagen åkte vi och storhandlade och (nu måste jag få skryta av barnen lite) jisses vad duktiga grabbarna är. De hänger med på allt vi gör och finner sig verkligen i allt. Ja de är så duktiga faktiskt. Jag kommer ihåg hur nojig man var första gångerna man skulle hitta på något själv med båda, men det la sig rätt snabbt.

Ikväll blev det grillat till middag och efter det tog vi fram lite extra bord och stolar och förberedde lite inför morgondagen. För då ska Wilton äntligen få ha sitt efterlängtade 2-års kalas. Det ska bli så mysigt och det verkar som att solen ska visa sig hela dagen, helt underbart!

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer