Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Fredagsfrukost

Imorse fick vi frukostbesök av mamma och Thomas. Vi testade baka ett nytt bröd och det blev faktiskt jättegott. Jag slänger in receptet här för de som önskar testa det.

Morotsbröd

1,4 liter havregryn (mixa så det blir en havregryn/mjölblandning)

4 tsk bikarbonat

2 tsk salt

4 ägg

7 dl filmjölk

3 mellanstora morötter (fint rivna)

Mixa havregrynen så det blir lite mjöl och lite havregryn blandat. Blanda sedan i de torra ingredienserna. Vispa äggen fluffigt i en annan bunke och rör sedan i morötterna. Blanda i de torra ingredienserna och filmjölken till en kladdig deg.

Häll degen i en långpanna med bakplåtspapper. Strö över flingsalt, lite havregryn och solroskärnor och grädda brödet i den nedre delen av ugnen i 180 grader i ca 40 minuter (eller tills den inte är kladdig).

Enkelt, nyttigt och så gott bröd. Ni måste testa!


Mamma och Thomas blev kvar ett litet tag och vi hann även med en liten promenad innan de åkte vidare. Då blev det sleeptime för grabbarna och jag hann få undan lite här hemma. Ikväll har vi ätit tacos och nu ser jag verkligen fram emot en helg med familjen. Vi har inga planer ännu, så vi får väl se vad vi hittar på.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer