Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Fredagskväll

Vi har haft en så mysig dag hos Evis med henne Belle och mamma. Lily fick gå på förskolan idag och så hann de leka någon timme innan vi åkte hemåt igen. Det kommer bilder från våra två dagar i Östhammar.

När vi kom hem så åt vi en kvällsmacka innan Wilton skulle sova. Sedan körde jag igång och målade alla detaljer i köket som ska bli vita. Det tar ett bra tag, men det var helt klart värt det. Dessutom tycker jag att det är lite mysigt att måla och nu är det endast en strykning kvar. Efter det kollade vi lite Gåsmamman innan både Mattias, Vidar och jag somnade i soffan. Nu gör vi Wilton sällskap i stora sängen istället. Jag älskar goset i soffan på kvällarna. Det är så mysigt att få skämma bort Vidar med lite egentid. Det är verkligen vår tid med honom på dygnet.

Jag önskar er alla en jättefin helg. Ta hand om varandra!

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer