Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Fredagsmys

Vi var iväg till stan imorse så Mattis fick ta ett test och så hämtade vi upp massa matkassar på Ica maxi (bästa grejen i karantän). Vi hade ju liksom bara handlat jättesnabbt på hemvägen från Arlanda, så allt ekade tomt här hemma. Det och karantän går helt enkelt inte ihop så det var skönt att fylla upp både kyl, frys och skafferi. Utöver det har vi ätit tacos både till lunch och middag, byggt kulbanan grabbarna fick av sin morbror och Felicia (succé om man har barn som älskar att bygga och klura lika mycket som våra grabbar), pratat med våra bästisar i Småland, sedan sov vi middag i typ 3 timmar. Man vet att man inte är helt hundra när man på världens finaste soliga dag väljer att sova bort 3 timmar istället för att gå ut, haha. Nej men jag har faktiskt varit extremt trött idag igen. Mattis fick knappt liv i mig efter dessa tre timmars sömn.
Ikväll blev det fredagsmys. Vi har spelat spel och kollat på Tarzan och ätit poppis. Vi hörde att Lily och Belle kollade på den, så vi låtsades att vi också var där och körde egen Tarzan-bio hemma. Jisses vad vi längtar efter våra två prinsessor nu!

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar