Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Friday

Idag har vi haft en så skön dag. Vi pysslade lite på morgonen och när det var dags för barnen att vila middag så gick jag och la mig i sängen och kollade lite på tv. Det händer ju typ aldrig, utan man brukar ju alltid vilja passa på att få undan saker medan de sover. Men idag sket jag i alla måsten och bara unnade mig själv lite egentid, så viktigt ibland. När vi hade ätit lunch gick vi ut och lekte och vi blev kvar ute hela eftermiddagen. Vi tog en liten promenad och på vägen hem så kom Mattias från jobbet. Han hade köpt med pizza. Efter maten blev det fredagsmys innan barnen somnade. Då förflyttade vi oss till teven och fortsatte fredagsmyset där.


Jag ber om ursäkt för att bilderna fortfarande hamnar hejvilt åt alla håll... jag hoppas att de snart får ordning på allt.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer