Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Gårdagen

Igår efter frukost så åkte vi till Hedesunda för en heldag hos mamma. Vi hade så otroligt mysigt och grabbarna lekte järnet. Wilton är ju som besatt av brandmän och brandman Sam och till hans lycka hade mamma köpt en brandstation med bilar och gubbar till lekrummet där hemma. När klockan närmade sig fem åkte vi hemåt igen efter en helt perfekt dag hos mami.

Idag var det dags för grabbarna att få gå tillbaka till förskolan efter deras sega förkylning. Det hade gått jättebra för båda herrarna och de blev så glada när jag hämtade upp dem efter jobbet i eftermiddags. Bästa stunden på dagen är helt klart när man får se deras blick när man kommer och hämtar dem, åh!

Ikväll kom mamma hit så vi har ätit kvällsmacka och druckit te. Hon blir kvar över natten så vi får ses imorgon också, vilket lyx.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer