Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Gårdagen

Igår var jag in och jobbade på förmiddagen och vid lunch åkte jag till svärmor. Grabbarna var redan på plats då de fick vara där under tiden jag jobbade, så jag möttes av två små nakenfisar som satt och väntade på farmors nystekta pannkakor. Vi åt lunch och sedan badade vi i deras badtunna. Det var 35 grader, så där är förklaringen till att jag faktiskt också badade, så härligt. Vidar sov gott i vagnen i skuggan under tiden och när han vaknade sa Wilton att han också ville gosa lite. Så han klättrade upp i vagnen och somnade ett tag han också. Vi hann även med lite eftermiddagsfika innan det var dags för oss att åka hem.

Vi var ute hela kvällen och grejade i trädgården och det tog verkligen emot att behöva gå in när killarnas sov-tid hade passerat för länge sen. Det är bland det bästa jag vet med sommaren, ljumma sommarkvällar när man aldrig vill gå in.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer