Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Gaston Luga

När mina händer redan är upptagna av det finaste jag har, så är jag tacksam över att jag i samarbete med Gaston Luga fått denna ryggsäck som jag kan packa i allt jag behöver ha med mig. Väskan spläsh är verkligen ren perfektion. Utöver att det är den snyggaste ryggsäck jag ägt, så är den också vattentålig vilket jag verkligen gillar och dessutom i perfekt storlek.

I samarbete med Gaston Luga så får ni nu 15% rabatt på hela sortimentet med koden 15bullmamman. Just nu har de dessutom en kampanj vilket ger dig en gratis Gaston Luga plånbok vid köp av en ryggsäck och även 50% på alla accessoarer.

Ja jisses vad jag kommer använda denna flitigt framöver. Om ni också vill ha denna skönhet eller någon annan av alla fina ryggsäckar som finns, gå då in på hemsidan och klicka hem din egna favorit. Glöm då inte koden 15bullmamman som ger er 15% på hela köpet.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer