Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Goskruttungar

Både Mattias och jag insåg igårkväll att vi inte har något att ha på oss på midsommarafton. Så idag fick det bli en liten shoppingtur till Valbo. Mamma kom också och gjorde oss sällskap och så fick jag hjälp med barnen så att jag kunde prova lite kläder i lugn och ro, så snällt. Vi hittade det jag var ute efter och vi har haft en jättebra dag.

Innan mamma kom så fick grabbarna hänga med mig in i provhytten när jag testade kläder. Wilton var världens bästa smakråd. Han satt och sa ”åh fin mamma” och ”åh fin klänning”. Och Vidar skötte sig exemplariskt idag (...också, haha. Den enda gången han egentligen gnäller är vid matbordet när maten tar slut. Haha!), han är helt otrolig. Han satt tyst och nöjd och bara kollade glatt runt omkring sig. Älskade små skruttungar!

Ikväll fick vi besök av svärfar. Vi åt pizza ute på altanen i kvällssolen och så har de snickrat och grejat. Resten av kvällen har jag bakat och förberett inför morgondagen. Åh vad mysigt det ska bli med midsommarafton! Men nu är jag redo att sova och tur är väl det för ögonlocken åker igen av sig själv just nu.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer