Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Gott och blandat

Imorse startade vi dagen med att pyssla, vi gjorde en massa fina påsk-kort och annat skoj till vi blev vrålhungriga och var tvungna att avbryta för frukost. Jag älskar att grabbarna tycker lika mycket om att pyssla som jag. Grabbarna fick imorse även ett brev ifrån påskharen där det stod att vi idag hade i uppdrag att fixa lite påsk-fint här hemma. Sagt och gjort.
Efter lite lunch och mys i soffan så tog jag med mig mina spidermans (ja får de själva välja kläder så är det detta som åker på 10/10 gånger) och åkte till Marias jobb. Där droppade jag av mina två små älsklingar då de inatt sover hos pappa och Maria. Jag åkte vidare till Valbo där jag även mötte upp mamma. Jag hade en hel del som behövde inhandlas och så var det en lyx att mamma kunde haka på. Vi avslutade på den nya godis-affären i Valbo där jag gjorde mig drygt 350:- fattigare, på bara godis. Det är ju sjukt, men ja är det påsk så är det.
Efter även en storhandling så åkte jag hem till Mattis. Vi har kollat på Svart krabba. Fy tusan säger jag bara. Nu ska vi passa på att njuta av några ljuvliga timmars sömn.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar