Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Grått, regn och bästa besöket

Idag har det varit riktigt grått och regnigt väder. Så vi passade på att åka och checka av midsommarhandlingen i förmiddags. När vi precis börjat handla ringde Evis och sa att de var hemma hos oss. Ingen blev gladare än vi och storhandlingen gick i raketfart. Dock är det inte det roligaste att handla inför en högtid, allt är ju typ slut, haha. Väl hemma så åt vi lite lunch och så blev det lekrace i någon timme innan de åkte hemåt igen. (Alltså Belle är världens gosigaste/kramigaste unge, näst efter Wilton då Haha. När vi kom så kramade hon om mig och verkligen höll om mig jättelänge. Underbara, goa, älskade lilla Belle!)

Ikväll har vi ätit pannkakor till middag och när barnen somnade så slängde vi oss i soffan och vi har inte minsta lilla plan på att göra något annan än det ikväll. Vi båda har varit så sega på slutet. Den där semestern är såå efterlängtad, bara några veckor kvar nu.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer