Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Grattis älskade Jopplas 30 år!

Ja må hon leva, ja må hon leva… Grattis älskade sis på din 30-årsdag!

30 år…! Åh vad jag önskar att vi kunde vara på plats hos dig idag. Jag skulle vilja skämma bort dig varje liten sekund denna dag, för det är exakt vad du är värd! Men som tur är fick vi ses för några veckor sedan och smygstarta din dag lite då vi firade dig då.

Jag är så tacksam över att få ha dig som syster och bästa vän! Du har ett hjärta större än någon annan. Du får en att skratta likt ingen annan kan. Du kan få timmars samtal att kännas som en sekund. Du kommer med såna där tips och råd som bara du kan ge. Du är saknad varje liten sekund jag inte har dig nära. Du kan leka på FaceTime med dina systerbarn bättre än någon annan kan. Du finns alltid där när man mest behöver det. Du är den roligaste jag vet. Du är den där personen jag önskar att alla fick ha i sitt liv. Du är den jag kan prata med om allt. Du är den finaste som finns. Och trots alla dessa tusentals mil emellan oss, så sprider du mer kärlek och omtanke än någon annan kan. Jag älskar dig oändligt!

När vi sjöng för födelsedagsbarnet tidigare idag haha!

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar