Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Grattis älskade Lily 4 år!

Imorse vid frukosten ringde vi och sjöng för dagens födelsedagsbarn Lily som fyller hela 4 år idag. Grattis mosters älskade lilla prinsessa! Tack för att just du kom till världen för 4 år sedan! Nu längtar vi så otroligt mycket tills på lördag då vi ska fira dig massor!

Direkt efter frukosten gav vi oss ut och mot pulkabacken (och såklart checkade vi av innan så ingen annan var där innan vi gick dit). Våra utflykter dessa dagar har helt klart varit dagens höjdpunkter. Aktiviteterna blir ju väldigt begränsade när man sitter i karantän, men jag tycker att vi har gjort det väldigt bra och vi har verkligen haft det mysigt trots allt.

Under dessa dagar har jag dock varit så extremt trött. Om det beror på en jetlag, corona, småbarnsåret eller något annat kommer jag ju aldrig få svar på, men hjälp säger jag bara. Så fort jag satt/lagt mig så har ögonen liksom åkt igen. Det är så galet frustrerande, men inte mycket att göra mer än att försöka vila när tillfälle ges.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar