Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Grattis Älskade Vidar på 2-årsdagen

Vidar mitt älskade, ljuvliga, busiga, goa lilla charmtroll. Tänk att du blir 2 år idag. Jag njuter av varje dag jag får vara med dig och är så otroligt stolt över att få vara just din mamma.

För två år sedan kom du alltså, vår lillebror. Världens lugnaste och snällaste lilla bebis som inte gjorde minsta lilla ljud ifrån dig. Detta har du helt klart tagit ikapp, för om du numera syns och hörs. Du är ett glatt litet yrväder som sprider så mycket glädje omkring dig. Världens gladaste, snällaste och mest omtänksamma kille, med ett humör utan dess like.

Sedan dag ett har du haft en enorm plats i mitt hjärta, men kärleken till dig bara växer och växer för varje dag som går och under denna sommar har det liksom exploderat. Du har blivit så stor på bara några månader och du lär dig nya saker för varje dag som går. Ja jag är så stolt över dig. Jag ser fram emot allt jag ska få uppleva med dig, inget blir tråkigt med dig. Grattis igen min älskade 2-åring. Mamma älskar dig!

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer