Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Grattis bästa brors!

Igår direkt efter jobbet så hämtade jag upp mamma och barnen och så åkte vi mot Stockholm för att överraska brors. Han fyller nämligen år idag och såklart måste ju det firas. Det var så roligt att se brors min igår när vi knackade på dörren haha. Felicia hade fixat underbart god middag och sedan blev det lek tills att barnen nästan somnade ståendes. När de somnat så blev det mys i soffan resten av kvällen.

Imorse var det dags att väcka brors med sång, paket och fika. Det var dock två övertaggade små grabbar som tog över hans fikabricka helt, haha. Efter frukosten åkte brors på träning och vi andra gick ut på en promenad. Vi hamnade i en lekplats där vi blev kvar i över två timmar. Grabbarna lekte och vi satt och pratade och bara njöt av det underbara vårvädret. När brors var klar så gick vi hem och så blev det lunch, vila och fika innan det var dags för oss att åka hemåt igen.

Att jag har världens finaste familj är det nog ingen som har missat. Men inte nog med det så har jag också fått världens finaste ”ingifta” familj på köpet och en av dem är brors flickvän Felicia. Hon är så otroligt fin och har ett så stort hjärta. För att inte tala om hur hon är med våra barn. Grabbarna bara avgudar henne och det värmer så mycket att se hur hon tagit till sig dem. Jag trodde ju liksom aldrig att någon skulle vara tillräckligt bra för att vara värd Johannes, men Felicia förtjänar den platsen till 100 procent.

Tusen tack bästa ni för världens mysigaste dygn!

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer

Flisan
,

❤️❤️❤️