Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Grekisk afton

Igår efter jobbet var jag på fotvård (alltså hur underskattat är inte det!) och sedan raka vägen hem till mina grabbar som var lediga. Jag möttes av en nyklippt gräsmatta och första klippningen ger en verkligen sommarfeeling. Efter ett tag kom brors, Felicia och Olof (alltså jag hade längtat ihjäl mig efter honom sedan sist) och lite senare även mamma. Mamma passade på att fira vår blivande 3-åring ocksp eftersom hon ska bort nästa helg. Ni kan ju gissa om vi hade en överlycklig kille här hemma.

Vi hade omröstning på middagstema där mitt blev det vinnande temat. Mattis bjöd in till bbq night och jag grekisk afton, ja men ni hör ju direkt varför jag vann va. Det blev faktiskt väldigt gott och vi hade en så trevlig kväll. När barnen hade somnat tände vi massa ljus, plockade fram gotta och satt och pratade tills vi alla typ somnade sittandes.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer