Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Har det oförskämt bra

Idag är jag sådär oerhört tacksam för livet och allt jag har. Två helt underbara högt älskade barn, världens bästa man ( ja det skulle vara det då, att jag inte är gift. Men det har jag gett upp vid det här laget , haha. Och oavsett så är han en man och han är min, så då är han ju min man), har de mest ljuvliga systerdöttrar man kunnat önska, våra familjer runtomkring oss, det är vår och vi har en hel sommar framför oss, har ett jobb jag älskar att gå till, har möjligheten att få lägga mitt schema som jag vill- vilket gör att jag får en extra ledig dag mitt i veckan med mina skatter, vi bor på en av de vackraste platserna jag vet… ja jag kan fortsätta detta hur långt som helst.

Men mitt i denna tacksamhet så nästan skäms jag. Det finns så många som inte får ha det såhär bra. Trots att jag varje dag är tacksam över att jag får vakna upp frisk varje morgon, så kan jag inte låta bli att önska att jag kunde få ge lite av mitt friska till finaste Evis och andra som varje morgon istället vaknar med smärta dagligen och får kämpa för att ta sig upp.

Det är mycket som är så skevt. En sak till är ju att vi vattnar våra blommor och gräsmattor medan vissa inte ens får rent vatten att dricka. Hur tusan kunde det bli så skevt… även här kan man ju komma på tusentals saker. Ja man ska vara tacksam och tro mig, jag ÄR så oerhört tacksam. Varje dag! Men det hjälper ju inte de som inte har möjlighet att vara det. Nej vi har det oförskämt bra.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar