Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Havet

Idag låg jag ute och solade på altanen men efter ett tag gav jag upp då det blev alldeles för varmt (jag är så galet varm nu för tiden). Då tog jag med mig en handduk och gick ner till havet. Där fläktade det i alla fall lite och jag kunde doppa fötterna i vattnet (det blev dock inget dopp för mig). Alltså jag älskar vårt område vi bor i. Det är nog det bästa beslutet vi har gjort, att köpa vårt hus för ganska exakt två år sedan. Jag njuter varje dag av vår trädgård, vårt hus, vårt område, våra underbara grannar, att få bo någon minut ifrån havet, ja allt. Jag är så glad att våra barn ska få växa upp här, vilken idyll.
I eftermiddag ringde svärfar och sa att han var sugen på grillat. Så han tog med sig mat och kom till oss, så har vi grillat. Vi har också hunnit med att få dit en hel del trall ikväll. Det går verkligen framåt.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer

wickanahlin
wickanahlin,
så himla mysigt ❤️
nouw.com/wickanahlin
_amandanilsson
_amandanilsson,
Ja verkligen 😍
nouw.com/_amandanilsson